Bigger Bass Bonanza Oyna » Bigger Bass Bonanza


Bigger Bass Bonanza slotu, hit Big Bass Bonanza slotunun daha büyük ve daha iyi bir versiyonudur. Sizi büyük balıkların kolayca yakalanabileceği güzel bir yolculuğa çıkarır. 4 sıralı ve 12 ödeme çizgili 5 makaraya sahiptir. Bu slotta Para Sembolleri ve Çarpanlarla Ücretsiz Döndürmelerin tadını çıkarabilirsiniz. Birçok yönden prequel ile aynıdır, ancak yaklaşımında çok daha iddialıdır. Ödeme çizgileri, sıra sayısı ve kazanma potansiyeli artmıştır.

Bass Bonanza Hakkında

Pragmatic Play ve Reel Kingdom, Big Bass Bonanza’nın iyi bir slot olduğunu fark etmiş ancak daha ödüllendirici olması gerektiğine karar vermişlerdir. Bu yüzden oynanışta pek bir şey değiştirmeyen ve onu geliştirmeye odaklanan Bigger Bass Bonanza slotunu üretmişlerdir.

Ekstra satır hoş bir ek olarak karşımıza çıkar. Ayrıca, 10 yerine 12 ödeme çizgisinin keyfini çıkarabilirsiniz. Son olarak, maksimum kazanç şimdi bahsinizin 4.000 katıdır ve bu, orijinalin 2.100x maksimum kazancından çok daha yüksektir. Bigger Bass oyununda en heyecan verici gelişmelerden biri, bu slotun çok daha iyi görünmesidir.

Tema ve Tasarım

Balık tutma teması yeterince önemsenmiyor çünkü bu temayı kullanarak ve onu iyi bir müzikle birleştirerek güzel bir yuva oluşturabilirsiniz. Bu slotun yaratıcılarının yaptığı tam olarak budur.

Müzik çok süslü değildir ama işe yarar. Bigger Bass oyununda grafikler ve slotun genel hissi açısından orijinalinden çok daha iyidir. Arka planda palmiye ağaçları olan parlak ve renkli binaları görebilirsiniz. Sizi içine çeken ferahlatıcı bir görünüme sahiptir.

Baloncuklar makaraları ayırır ve binaların renkli ışıkları sudan yansır ve enfes görünür. Bigger Bass sembollerin basit tasarımlarıyla bile harika bir slot gibi görünür.

Bass Bonanza Semboller

Yüksek ücretli semboller bir tekne, olta, yem ve olta takımıdır. Tekne, türünün beşi bir kombinasyonunu elde etmek için size bahsinizin 200 katını ödeyecek en yüksek ödeme yapan semboldür. Bigger Bass oyununda öte yandan düşük ödeme yapan semboller, benzer bir kombinasyon elde ettiğinizde bahsinizin yalnızca 12 katını öder. Düşük ücretli semboller kart sembolleridir.

Bigger Bass oyununda dağılım sembolü bir balıktır ve biraz balık yakalamak bedava dönüşleri tetiklemenize yardımcı olabilir.

Nasıl Oynanır?

Bigger Bass oynamanın temelleri şu şekildedir;

  • İki kavisli oklu döndürme düğmesi makaraları döndürür.
Bigger Bass Bonanza
Bigger Bass Bonanza
  • Artı ve eksi düğmeleri, bahsinizi 0,12 € ile 240 € arasında ayarlamak için kullanılabilir.
  • Döndür düğmesinin hemen altındaki otomatik oynat düğmesi, otomatik pilotta 10 ila 1.000 dönüş yapmanızı sağlar. Turbo veya hızlı döndürme modu etkinken otomatik oynatma yapabilirsiniz.
  • “i” düğmesi, oyun ve ödeme tablosu hakkında temel bilgilere erişmek için kullanışlı olacaktır.

Bigger Bass oyununda bir ödeme çizgisine soldan sağa 3 veya daha fazla eşleşen sembolün inmesi, ödeme tablosuna göre sizi ödüllendirecektir. Ancak, tekne sembolleriyle bir kazanç elde etmek için sadece 2 eşleşen sembole ihtiyacınız vardır.

Benzersiz Semboller

Wild sembolü, Scatter hariç tüm sembollerin yerini alacak ve kazançlar yaratmanıza yardımcı olacaktır. Bigger Bass  oyununda bu yalnızca ücretsiz döndürme turu sırasında görünecektir. Bir diğer önemli sembol, en az 3 Scatter indirirseniz Free Spins’i tetiklemenizi sağlayacak olan Scatter’dır.

Bigger Bass  içerisinde son olarak, temel slot ve ücretsiz döndürmeler sırasında sizi ödüllendirmek için para sembolü oradadır. Para sembollerinin ödemeleri;

  • 3 sembol: bahsinizin 1 katı
  • 4 sembol: bahsinizin 5 katı
  • 5 sembol: para sembollerinin toplam değeri şeklindedir.

Bass Bonanza Ücretsiz Döndürme

Ücretsiz Döndürmeler sırasında makaralara düşen tüm vahşi semboller toplanır. Bigger Bass oyununda Scatter sayısına bağlı olarak alabileceğiniz ücretsiz döndürme sayısı;

  • 3 Dağılım = 10 Ücretsiz Döndürme
  • 4 Dağılım = 15 Ücretsiz Döndürme
  • 5 Dağılım: = 20 Ücretsiz Döndürme şeklindedir.

Wild sembolü, Free Spins’te en önemli rolü oynar. Bigger Bass  ücretsiz döndürmeler sırasında makaralara düşen tüm Wild sembolleri toplanır. Topladığınız her 4. Wild için ücretsiz döndürmeler, 10 ücretsiz döndürme ile yeniden tetiklenir.

Çarpan Değeri

Wild sembolleri, tüm özellik boyunca para sembollerinin değerlerini toplar ve para sembollerinin çarpanı, Free Spin yeniden tetiklemeleriyle artar. Bigger Bass içerisinde toplanan para sembollerinin çarpanı, ilk yeniden tetikleyici için 2 kat, ikinci yeniden tetikleyici için 3 kat ve üçüncü yeniden tetikleyici için 10 kat artar.

Bigger Bass Bonanza
Bigger Bass Bonanza

Bigger Bass  ücretsiz döndürmelerin yalnızca 3 kez yeniden tetiklenebileceğini unutmamanız gerekir. Bir Free Spin’in sonunda yalnızca 1 Wild kalırsa, rastgele konumlarda para sembolleri görünebilir.

RTP, Varyans ve Maksimum Kazanç

Bu slotun RTP’si, incelenen çoğu slottan daha yüksek olan % 96,71’dir. Çok fazla para kaybetme konusunda endişelenmeden bu slotu oynamanıza yardımcı olacaktır. Fark 5 üzerinden 5’tir. Bu nedenle maksimum bahis miktarından uzak durmak akıllıca olacaktır. Yüksek varyansa sahip olmanın avantajı, bahsinizin 4.000 katı Max Win’in keyfini çıkarabilmenizdir.

Genel Değerlendirme

Oyunun çevrimiçi yuvası, yaptıkları birkaç değişiklik nedeniyle orijinaline göre büyük bir gelişme göstermiştir. Ekstra sıra, ekstra ödeme hatları ve çok daha yüksek Max Win, size çok daha iyi bir deneyim sunmak için bir araya gelir. Orijinalin grafikleri ile bu slot arasındaki fark kolayca fark edilir.

Grafiklerde ölçeği ve detaylandırmayı arttırmışlardır. Tema iyileştirilmiş ve çok daha iyi bir görünüme sahiptir Bu slotun varyansı gerçekten yüksektir, ancak bu varyans nedeniyle bahsinizin 4.000x Max Win’inin peşinden gidebilirsiniz.

Sabırlıysanız, temel slot bile harika bir ödeme sunar. Ücretsiz döndürmeler sadece çok ödüllendirici olmakla kalmaz, aynı zamanda Wilds tarafından toplanan daha yüksek para çarpanı ile 3 kata kadar yeniden tetiklenebilirler. En sevilen slot oyunlarından birisidir.